Önceliğiniz Konforsa Doğru Adrestesiniz

1985’ten beri tarihiyle, konforuyla ve huzuruyla büyüyen Hotel Anatolia, geçmişin tecrübeli bilgeliğini bugünün genç enerjisiyle buluşturuyor. Bursa’nın tarihi kaplıca bölgesi Çekirge’de hizmet veren Hotel Anatolia, yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor. Uludağ‘ın eteklerinde doyumsuz Bursa manzarasının hakim olduğu otel, termal özelliğe sahip hamamıyla huzurlu molaların durağı ya da stresli iş günlerinin tatlı sonu oluyor.

Bursa manzaralı yenilenen odalarıyla, rahatlatıcı dekorasyonuyla hayran bırakan Hotel Anatolia’da zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir huzur saklı… Beş çayı ya da akşam saatlerinde içeceklerinizi keyifle yudumlayabileceğiniz, temiz dağ havasıyla bütünleşen Lobby Teras ise misafirlerine keyifli zamanlar yaşatmaya devam ediyor.

01
Şehir Manzaralı

Eşsiz bir Bursa manzarası ile uyanıp, şehrin göz alıcı ışıklarıyla uykuya dalmak hiç bu kadar büyüleyici olmamıştı. Şehir manzaralı odalarımızda konaklayarak, her anı güzel Bursa'yı doyasıya seyredebilirsiniz.

executive oda anatolia
executive oda anatolia
02
Dağ Manzaralı

Şehrin yoğunluğundan uzaklaşıp, Uludağ'ın yemyeşil manzarası ve binbir çiçekten oluşan eşsiz havası ile güne başlamak isteyenlerin vazgeçilmezidir.

03
Aile Odası

Sevdikleriniz ile birlikte seyahat etmenin tadına Hotel Anatolia'da varacaksınız. Aileniz için tüm detayları düşünerek hazırladığımız aile odamızda, sevdikleriniz ile keyifli vakit geçireceksiniz.

executive oda
executive oda
04
Executive Oda

7. katımıza özel olan Executive odalarımız, size ayrıcalıklı konaklamanın ayrıcalığını sunuyor. Özel tasarım odalar, panoramik Bursa manzarası ve özel asansörü ile kendiniz özel hissedeceksiniz.

05
Engelli Odası

Engelli misafirlerimiz için özel olarak dizayn edilen bu odamız, tekerlekli sandalye kullanıcıları veya hareket kısıtlılığı bulunan misafirlerimiz için erişilebilirlik ve konforu bir araya getiriyor.

Engelli Odası
04
ULAŞIM ARAÇLARINA YAKINLIK

Ulaşım

Bursa'nın merkezinde bulunan otelimize, toplu ulaşım araçlarının yanı sıra, taksi ile de kolaylıkla gelebilirsiniz.

1km

BURSA ŞEHİR MERKEZİ

12km

ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ

20km

İSTANBUL DENİZ OTOBÜSÜ
tr_TRTürkçe